Terug

Thuiswerkportaal Strukton Civiel

Bureaus

Een goed bureau is het middelpunt van je thuiswerkplek. Kies het juiste bureau voor jouw situatie. Wil je alleen aan het bureau zitten? Of wil je kunnen wisselen tussen staan en zitten?

Filters

Bureaus


 

Hoe kies je het juiste bureau?

Het belangrijkste van een bureau is dat deze op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Als je bureau te hoog of te laag staat, kan dit rug-, schouder- en nekklachten opleveren.

Zorg er daarnaast voor dat het bureau groot genoeg is voor jouw werkzaamheden. Onze bureaus zijn verkrijgbaar met bladen van 120 tot 180cm breed, waarbij deze in stappen van 20cm oplopen. De diepte van de bladen is standaard 80cm en de dikte is 25mm.

Hoe stel je jouw bureau op de juiste hoogte in?

Heb je een van onze bureaus uitgekozen of heb je zelf al een goed bureau? Dan is het belangrijk dat je deze op de juiste manier instelt. Benieuwd hoe je dit doet? Dat lees je hier.

Wat als je geen plek hebt voor een bureau?

Iedere woonsituatie is anders. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij helemaal geen plek hebt voor een bureau. In dat geval zijn er andere oplossingen mogelijk, bijvoorbeeld door op de juiste manier aan een keukentafel te werken. Het belangrijkste is dat je de hoogte van je stoel en de tafel waaraan je zit op elkaar af kunt stemmen. Gebruik daarom een in hoogte verstelbare bureaustoel of leg in het uiterste geval een kussen op je keukenstoel. Kun je dan niet meer goed bij de grond met je voeten? Gebruik dan een voetenbankje.

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.6 / 10 - 91 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »