Terug

Hang je computerkast netjes onder je bureau met een CPU-houder

Door je computerkast onder je bureau te hangen houd je niet alleen meer ruimte over, maar heeft het bureau ook een lager zwaartepunt, waardoor deze nóg stabieler is!

Filters

 • Custom CPU-Houder Voor Zit-Sta Bureaus

  SZ

  € 59,-(71,39 Incl. btw)

  Door middel van een CPU-houder hang je je desktop onder je bureaublad op. Zo houd je meer ...

  Vergelijk

 • CPU-Houder Space

  € 39,-(47,19 Incl. btw)

  Bevestig je computerkast onder het bureaublad en creëer extra werkruimte met de CPU-houde...

  Vergelijk

Hang je computerkast netjes onder je bureau met een CPU-houder

Waarom zou je een CPU-houder gebruiken?

Door een CPU-houder onder je blad te monteren zul je niet alleen extra werkruimte op je bureaublad creëren, maar zo krijg je ook een lager zwaartepunt. Hierdoor zal je bureau wat stabieler aanvoelen. Als de computerkast niet op het blad staat is de kans groot dat je hem op de grond hebt staan. Het nadeel hiervan is dat je kabels veel speling nodig hebben als je je bureau in hoogte wilt veranderen. Staat je bureau op de laagste stand, dan hangen de kabels vrijwel altijd in de weg. Hier blijf je met je voeten achter hangen én het is lastiger om onder de bureaus te stofzuigen. Een CPU-beugel zal deze problemen oplossen.

Waar plaats je een computerhouder?

Gebruik de bijgeleverde schroeven om de CPU-houder links- of rechtsonder je bureaublad te monteren. Let wel op of de schroeven niet te lang zijn voor het blad. Is dit wel het geval? Gebruik dan kleinere schroeven voor het vast zetten van de houder.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een CPU-beugel?

Computerkasten zijn er in verschillende maten. Let allereerst op de hoogte en de breedte van de kast. De meeste computersteunen zijn er in verschillende maten, waarbij er overlap is tussen het verstelbereik. Kies altijd voor de steun met het grootste bereik, zodat je de kast niet op het maximum van de steun monteert. Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte je onder het bureaublad hebt. Bij een zit-sta bureau zit er vaak een centrale balk tussen de twee poten. Bij een CPU-steun die vlak tegen het blad aan wordt geschroefd heb je kans dat de computerkast tegen deze balk aan komt. In dat geval heb je een steun nodig die onder het frame door gaat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »