Terug

Op kantoor, in een kleedruimte of zelfs in een kinderkamer. Deze stoere lockerkasten staan overal goed!

Lockerkasten leverbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor een locker met een rechte onderzijde (sokkel) of met pootjes. Afsluiten doe je eenvoudig met een hangoog- of cilindersluiting. Tevens zijn lockerkasten verkrijgbaar met extra legplanken.

Filters

Op kantoor, in een kleedruimte of zelfs in een kinderkamer. Deze stoere lockerkasten staan overal goed!

Creëer de ideale opbergruimte met deze stoere lockerkasten. Combineer eenvoudig de verschillende uitvoeringen voor de optimale balans tussen hang- en legruimte. Standaard lockers zijn uitgevoerd met 2 legplanken met daaronder een hangroede. Daarnaast zijn lockers met extra legplanken verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor 5 legplanken (4 links, 1 rechts met daaronder een hangroede) of een lockerkast met zelfs 8 legplanken (4 rechts, 4 links)!

In de lockerkast met 8 legplanken is het mogelijk om extra legplanken bij te bestellen of later een legplank te verwisselen door een model met hangroede. Zo groeit de lockerkast mee met jouw behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Op aanvraag zijn de lockerkasten ook leverbaar in een 3-deurs model met 3 (1-1-1), 6 (4-1-1) of zelfs 12 (4-4-4) legplanken! Informeer naar de mogelijkheden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
/ - Reviews @
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »