Terug

Op kantoor, in een kleedruimte of zelfs in een kinderkamer. Deze stoere lockerkasten staan overal goed!

Lockerkasten leverbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor een locker met een rechte onderzijde of op pootjes. Afsluiten doe je eenvoudig met een hangoog- of cilindersluiting. Tevens zijn lockerkasten verkrijgbaar met extra legplanken.

Filters

Op kantoor, in een kleedruimte of zelfs in een kinderkamer. Deze stoere lockerkasten staan overal goed!

Lockerkasten zijn er in verschillende uitvoeringen, geschikt voor uiteenlopende doeleinden.

Garderobekasten

Creëer de ideale opbergruimte met deze stoere garderobe lockerkasten. Combineer eenvoudig de verschillende uitvoeringen voor de optimale balans tussen hang- en legruimte. Standaard lockers zijn uitgevoerd met 2 legplanken met daaronder een hangroede. Daarnaast zijn lockers met extra legplanken verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor 5 legplanken (4 links, 1 rechts met daaronder een hangroede) of een lockerkast met zelfs 8 legplanken (4 rechts, 4 links)!

In de lockerkast met 8 legplanken is het mogelijk om extra legplanken bij te bestellen of later een legplank te verwisselen door een model met hangroede. Zo groeit de lockerkast mee met jouw behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Op aanvraag zijn de garderobe lockerkasten ook leverbaar in een 3-deurs model met 3 (1-1-1), 6 (4-1-1) of zelfs 12 (4-4-4) legplanken! Informeer naar de mogelijkheden.

Muntslotkasten

In een openbare ruimte wil je soms extra veiligheid bieden aan bezoekers. Hiervoor kun je gebruik maken van onze muntslotkasten. Gebruikers kunnen hun spullen veilig opbergen en de borg van een euro voorkomt dat mensen (per ongeluk) de sleutel meenemen. 

Helmkasten

De lockerkasten met 5, 10 of 15 deuren zijn geschikt om te gebruiken als helmkast. Door de ruime afmetingen zijn deze lockerkasten geschikt voor het opbergen van integraalhelmen.

Personeelskasten

Heb je opbergruimte nodig voor de (werk)kleding van je personeel? Kies dan voor een personeelskast met ventilatiegleuven of perforatiegaten in de deuren. Deze zorgen voor voldoende ventilatie in de kast, waardoor het geen probleem is om gebruikte kleding hierin op te bergen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »