Terug

Producten Voor Een Betere Akoestiek

Creëer visuele én akoestische rust door het plaatsen van akoestische producten. Combineer akoestische schermen met accessoires en ga voor de ideale werkplek.

Producten Voor Een Betere Akoestiek

Bureauschermen

Heb je een mooie werkplek maar heb je last van je omgeving? Afleiding op de werkvloer ligt al snel op de loer met bellende of voorbijlopende collega’s. Een oplossing hiervoor is een akoestisch bureauscherm. Akoestische bureauschermen beschermen de gebruiker tegen beweging en geluid en verhogen daardoor de concentratie en productiviteit. Voor een optimale beleving van een akoestisch bureauscherm adviseren wij dat deze minimaal 50 centimeter boven het blad uit steekt. We onderscheiden vier typen bureauschermen:

Tussenwanden

Een akoestische tussenwand, ook wel privacyscherm genoemd, is toepasbaar op een duo-werkplek. Deze tussenwand kan tussen bureaubladen worden gemonteerd door middel van schroefdraad of krachtige magneten. Sommige tussenwanden zijn voorzien van houten verstevigingen in de hoeken en kunnen daardoor ook in de steunen van een bureauframe worden gemonteerd.

Opzetwanden

De opzetwand is een eenvoudig te plaatsen bureauscherm die je op het tafelblad kan klemmen. Door de beugels van de opzetwand begint het scherm op een hoogte van +/- 1,5 centimeter boven het bureaublad. Hierdoor kun je kabels gemakkelijk onder de wand door geleiden en is er ruimte voor de klem van een monitorsteun.

Voorzetwanden

De voorzetwand is een bureauscherm die niet op, maar vóór het bureaublad wordt geklemd. Het scherm doet hierdoor ook gelijk dienst als zogenaamd ‘schaamschot’ en loopt door aan de onderkant van het bureau. Hierdoor heb je niet alleen een groter oppervlak aan akoestisch dempend materiaal, maar creëer je ook nog eens een rustige uitstraling. Je kijkt hierdoor namelijk niet direct onder het bureau of in een kabelgoot.

Bureaudividers

De bureaudivider is een scherm welke op een voet staat. Hierdoor is de bureaudivider ideaal bij losse zit-sta bureaus. De bureaudivider hoef je niet te monteren maar is direct neer te zetten. Doordat de ruimte onder de bureaudivider open is houd je een optimale luchtcirculatie én heb je ruimte voor je benen.

Stilte werkplekken

Soms heb je behoefte om in stilte te werken in een open kantooromgeving. Een oplossing hiervoor is de zogenaamde “Hybrid Pod” van Markant; een akoestische afgesloten cabine waar in stilte gewerkt kan worden. De Pods zijn leverbaar in 3 afmetingen: klein (100 x 110 x 228), middel (120 x 180 x 228) en groot (120 x 240 x 228). De Pods zijn voorzien van gelaagd glas met een akoestische tussenlaag voor een optimale werkomgeving. Door zuinige LEDs van Philips is er voldoende licht om ook in een donkere omgeving te kunnen werken. Door een stil ventilatiesysteem blijft de Pod voorzien van frisse lucht.

Akoestische whiteboards

Een akoestisch whiteboard is een functioneel akoestische accessoire. Voor een goede akoestiek is een bepaald oppervlak aan zacht dempend materiaal nodig. Met een akoestisch whiteboard vergroot je eenvoudig het dempende oppervlak, waarbij je tegelijkertijd een mobiel whiteboard hebt voor jouw brainstormsessies. Deze verrijdbare whiteboards zijn leverbaar als laag of hoog model en met een enkelzijdig of dubbelzijdig beschrijfbaar oppervlak.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »