Terug

In hoogte verstelbare bureaus met handzwengel of schroeven

Wissel eenvoudig tussen staand en zittend werken met een handmatig verstelbaar bureau. In een handomdraai op de juiste hoogte met een handslinger. Hoeft je bureau niet regelmatig omhoog en omlaag? Kies dan voor een bureau dat verstelbaar is met schroeven.

Filters

In hoogte verstelbare bureaus met handzwengel of schroeven

Heb je geen stroompunten in de buurt of werk je met een krap budget? Dan is een bureau met handslinger of schroeven de ideale oplossing. Een handslinger draait soepel, waardoor je in een handomdraai je bureau op de juiste hoogte zet. Gebruik je de handslinger niet, dan is deze eenvoudig in te klappen zodat deze nooit in de weg zit.

Het gebruik van een handslinger is een welkome afwisseling en zorgt voor wat lichaamsbeweging. Het kan echter ook worden ervaren als een drempel om je bureau te wisselen tussen zit- en stahoogte. Je kunt daarom ook kiezen voor een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau.

Hoeft je bureau niet regelmatig omhoog en omlaag? Kies dan voor een bureau dat verstelbaar is d.m.v. schroeven. Deze zet je eenmalig eenvoudig op de juiste werkhoogte.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.6 / 10 - 72 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »