Terug

Refurbished bureaustoelen

Waarom duur doen als het ook duurzaam kan? Onze gebruikte bureaustoelen zijn de ideale manier om circulair in te richten. Alle refurbished bureaustoelen zijn nagekeken op techniek, gerepareerd en gereinigd. Daarnaast zijn deze voorzien van nieuwe stof.

Filters

Refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen

Voor gebruikte bureaustoelen werken wij samen met een gerenommeerde restaurateur. De refurbished bureaustoelen zijn grondig gereinigd en waar nodig gerepareerd of voorzien van nieuwe stoffering. Wij zijn zo zeker van deze opgeknapte bureaustoelen dat wij garantie geven op het volledige functioneren.

Refurbished bureaustoel kopen

Wanneer je een gebruikt product koopt, wil je zeker zijn van de kwaliteit. Koop je bij ons een gebruikte bureaustoel, dan weet je zeker dat deze is nagekeken op tenminste 6 onderdelen:

  1. Alle techniek en bewegende delen werken naar behoren
  2. Voorzien van wielen die goed rollen
  3. Het schuim in de zitting en rugleuning zijn in orde
  4. Bekleding zonder gaten, scheuren of pillen
  5. Het onderstel is degelijk
  6. De gaslift voor de hoogte verstelling functioneert naar behoren

Gebruikte bureaustoelen zijn een duurzame keuze

Een goede bureaustoel kan jarenlang gebruikt worden. Bij grote bedrijven worden deze gebruikte bureaustoelen vaak al eerder (financieel) afgeschreven en vervangen. Vroeger werden deze stoelen zonder pardon weggegooid. Tegenwoordig krijgen deze via opkopers en restaurateurs een tweede leven. Omdat voor refurbished bureaustoelen geen of weinig nieuwe materialen worden gebruikt, zijn deze een duurzame keuze voor je kantoorinrichting. Daarnaast kun je flink besparen op je investering, want een refurbished bureaustoel kost tot wel 60% minder dan een nieuwe bureaustoel.

Refurbished bureaustoelen van Ahrend en BMA

De markt voor refurbished bureaustoelen is afhankelijk van verkopen uit het verleden. Vroeger werden er in grote projecten bij banken en verzekeraars massaal bureaustoelen van grote merken als Ahrend en BMA gebruikt. Naast de grote aantallen zijn deze bureaustoelen ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Ook zijn er eenvoudig vervangende onderdelen verkrijgbaar voor deze stoelen. Hierdoor bieden wij refurbished Ahrend bureaustoelen zoals de Ahrend 230 en Ahrend 220 aan. Deze stoelen zijn altijd op voorraad en kunnen nog jaren mee. Hetzelfde geldt voor refurbished BMA Axia bureaustoelen. Deze stoelen van BMA hebben als voordeel dat rugleuning en zitting traploos én los van elkaar te verstellen zijn.

Verschil tussen refurbished en tweedehands bureaustoelen

Je komt de termen tweedehands en refurbished bureaustoel vaak door elkaar tegen. Toch betekenen deze niet hetzelfde. In geval van een 2e hands bureaustoel komt de stoel vaak direct van een eindgebruiker af en is deze hooguit een beetje schoongemaakt. Bij refurbished bureaustoelen zijn er meer handelingen gedaan. Om een bureaustoel refurbished te mogen noemen, moet deze professioneel nagekeken worden zodat je er zeker van kan zijn dat deze nog geruime tijd zal functioneren. Onze opgeknapte bureaustoelen worden daarom van top tot teen nagekeken. Natuurlijk is er bij een gebruikte bureaustoel altijd het risico dat er alsnog iets kapot gaat, het is immers voor ons niet te zien wat er in het verleden allemaal mee is gebeurd. Om jou als nieuwe eindgebruiker meer zekerheid te geven, geven wij in samenwerking met onze partners weer 4 jaar garantie op de refurbished stoel. Hierdoor kun jij er zeker van zijn dat je de stoel weer minimaal 4 jaar in kan zetten op kantoor, in de werkplaats of jouw thuiswerkplek.

Refurbished bureaustoel met nieuwe stoffering

Wij kiezen er voor om alleen bureaustoelen aan te bieden die opnieuw gestoffeerd zijn. Dit houdt in dat de oude stoffering van de stoel gehaald is en er een nieuwe (zwarte) projectstoffering overheen gezet is. Dit geeft je zekerheid dat:

  • De stoffering van meerdere stoelen gelijk is aan elkaar. Dus geen fijngeweven en grove stoffering door elkaar.
  • Er geen gaten of pillen in de bekleding zitten.
  • De stoel niet verkleurd is.

Waarom zwart? Simpelweg omdat dit de meest voorkomende stofkleur is voor op kantoor. Natuurlijk kunnen wij op verzoek ook stoelen stofferen in een kleur naar keuze. Een aantal stoelen bieden we standaard al in gekleurde uitvoering aan, maar we kunnen iedere gebruikte stoel voorzien van een vrolijk kleurtje.

Ahrend bureaustoel refurbished

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »