Terug

Refurbished bureaustoelen

Waarom duur doen als het ook duurzaam kan? Onze gebruikte bureaustoelen zijn de ideale manier om circulair in te richten. Alle refurbished bureaustoelen zijn nagekeken op techniek, gerepareerd en gereinigd. Daarnaast zijn deze voorzien van nieuwe stof.

Filters

Refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen

Voor gebruikte bureaustoelen werken wij samen met een gerenommeerde restaurateur. De refurbished bureaustoelen zijn grondig gereinigd en waar nodig gerepareerd of voorzien van nieuwe stoffering. Wij zijn zo zeker van deze opgeknapte bureaustoelen dat wij garantie geven op het volledige functioneren.

Refurbished bureaustoel kopen

Wanneer je een gebruikt product koopt, wil je zeker zijn van de kwaliteit. Koop je bij ons een gebruikte bureaustoel, dan weet je zeker dat deze is nagekeken op tenminste 6 onderdelen:

  1. Alle techniek en bewegende delen werken naar behoren
  2. Voorzien van wielen die goed rollen
  3. De schuim in de zitting en rugleuning zijn in orde
  4. Bekleding zonder gaten, scheuren of pillen
  5. Het onderstel is degelijk
  6. De gaslift voor de hoogte verstelling functioneert naar behoren

Gebruikte bureaustoelen zijn een duurzame keuze

Een goede bureaustoel kan jarenlang gebruikt worden. Bij grote bedrijven worden deze gebruikte bureaustoelen vaak al eerder (financieel) afgeschreven en vervangen. Vroeger werden deze stoelen zonder pardon weggegooid. Tegenwoordig krijgen deze via opkopers en restaurateurs een tweede leven. Omdat voor refurbished bureaustoelen geen of weinig nieuwe materialen worden gebruikt, zijn deze een duurzame keuze voor je kantoorinrichting. Daarnaast kun je flink besparen op je investering, want een refurbished bureaustoel kost tot wel 60% minder dan een nieuwe bureaustoel.

Refurbished bureaustoelen van Ahrend en BMA

De markt voor refurbished bureaustoelen is afhankelijk van verkopen uit het verleden. Vroeger werden er in grote projecten bij banken en verzekeraars massaal bureaustoelen van grote merken als Ahrend en BMA gebruikt. Naast de grote aantallen zijn deze bureaustoelen ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Ook zijn er eenvoudig vervangende onderdelen verkrijgbaar voor deze stoelen. Hierdoor bieden wij refurbished Ahrend bureaustoelen zoals de Ahrend 230 en Ahrend 220 aan. Deze stoelen zijn altijd op voorraad en kunnen nog jaren mee. Hetzelfde geldt voor refurbished BMA Axia bureaustoelen. Deze stoelen van BMA hebben als voordeel dat rugleuning en zitting traploos én los van elkaar te verstellen zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »