Terug

T/m 30 juni korting tot 50% op geselecteerde accessoires. Bekijk hier onze aanbiedingen...

Stopcontacten voor op je bureau

Met een opbouwstopcontact hoef je nooit meer onder je bureau te duiken om een laptoplader in te pluggen. Deze stekkerdozen worden op je bureaublad geklemd en zijn altijd binnen handbereik. Kies voor alleen stroom of combineer met andere aansluitingen.

Filters

Stopcontacten voor op je bureau

Waarom kiezen voor een opbouw stopcontact voor op je bureau?

Een opbouwstopcontact is geschikt voor vrijwel elke werkplek. Doordat je altijd een stekkerdoos bij de hand hebt, hoef je niet meer onder je bureau te kruipen op zoek naar een vrije plek om je laptop aan te sluiten.

Hoe monteer je een opbouw stopcontact?

Een opbouw stopcontact plaats je aan de achterkant van je werkblad. Je monteert de bladklemmen op het blad door ze simpelweg vast te draaien. Het is mogelijk deze stopcontacten uit te breiden met extra modules. Kies bijvoorbeeld voor een extra USB-C oplaadmodule. Zo plug je je een USB-kabel direct in op een stroompunt. Hierdoor heb je geen verloopstekker meer nodig.

Hoe sluit je een opbouw stekkerdoos aan?

De meeste opbouwmodules zijn voorzien van een GST18 koppelkabel. Deze sluit je eenvoudig aan op een onderbouw stopcontact onder je bureau. Heb je geen stekkerblok met GST18 aansluiting? Dan kun je ook altijd kiezen om de standaard koppelkabel te verlengen met een aansluitkabel. Je sluit deze dan direct aan op een 230V stopcontact.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »