Terug

Duo Bureau Kopen? Met een 2 persoons bureau sta of zit je goed.

Werk samen aan een dubbel bureau en creëer een duo werkplek die elektrisch of handmatig verstelbaar is. Een 2 persoons bureau is individueel van elkaar in hoogte te verstellen. Doordat een duobureau uit één geheel bestaan, is deze extra stabiel.

Filters

Duo Bureau Kopen? Met een 2 persoons bureau sta of zit je goed.

Wat is een duo bureau?

Een dubbel bureau is de ideale duo werkplek. De twee werkplekken staan tegenover elkaar en zijn aan elkaar verbonden. Hierdoor zijn bench bureaus stabieler dan twee losse bureaus. Uiteraard zijn de twee werkplekken los van elkaar in hoogte te verstellen. Bij een dubbel zit sta bureau heb je zelfs de mogelijkheid om beide werkplekken te verstellen tot stahoogte.

Kabelmanagement bij een dubbel bureau

Duo bureaus zijn vaak voorzien van een centrale kabelgoot. Hierdoor werk je eenvoudig alle kabels weg. Het is wel aan te raden om onder het blad een extra kabelgoot of kabelgeleiding te plaatsen. Hierdoor heb je stroompunten dichtbij én gaan er zo min mogelijk kabels naar de centrale goot. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar is ook hygiënischer. Kabels trekken namelijk veel stof aan en zijn lastiger schoon te maken.

Duobureau met akoestisch privacyscherm

Wil je samen in alle rust kunnen werken? Bestel dan gelijk een akoestisch bureauscherm voor tussen het bureau duo. Een bureaudivider zorgt ervoor dat omgevingsgeluid gedempt wordt, vooral wanneer er vaak wordt gebeld. Daarnaast zorgt zo'n privacyscherm voor visuele rust. Zet je overbuurman of -vrouw het bureau omhoog of omlaag? Dan blijft het scherm op dezelfde hoogte, waardoor jij daar geen last van hebt.

Duo zit sta bureau kopen

Een dubbel bureau is een product met veel opties. We hebben een showroom in Soesterberg waar je op afspraak onze bureaus kunt bekijken. Hierdoor kun je nog beter bepalen of een duo bureau het beste is voor jouw kantoor en welke opties je eventueel nodig hebt. Heb je vragen over duo bureaus? Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)85 130 89 32 of je kunt ons bereiken via WhatsApp.

Waarom kiezen voor een 2 persoons bureau

Doordat duobureaus aan elkaar vastzitten zijn deze niet alleen stabieler, maar kunnen de twee werplekken ook nooit tegen elkaar aanschuiven. Benieuwd naar alle voordelen van een duo-bureau? Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet in ons blog de voor- & nadelen van duo-bureaus.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »