Terug

Om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, is het tijdelijk niet mogelijk om producten te laten monteren op locatie. Klik op de banner voor een overzicht van de maatregelen die wij hebben getroffen.

Duo bureaus

Werk samen aan een dubbel verstelbaar bureau. Deze duo-bureaus zijn elektrisch of handmatig verstelbaar. De dubbele werkplekken zijn individueel van elkaar in hoogte te verstellen. Doordat de bureaus uit één geheel bestaan, zijn deze extra stabiel.

Filters

Kabelmanagement

Duo bureaus zijn standaard voorzien van een centrale kabelgoot. Hierdoor werk je eenvoudig alle kabels weg. Het is wel aan te raden om onder het blad een extra kabelgoot of kabelgeleiding te plaatsen. Hierdoor heb je stroompunten dichtbij én gaan er zo min mogelijk kabels naar de centrale goot. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar is ook hygiënischer. Kabels trekken namelijk veel stof aan en zijn lastiger schoon te maken.

Akoestische privacyschermen

Wil je samen in alle rust kunnen werken? Bestel dan gelijk een akoestisch bureauscherm voor tussen de twee werkplekken. Een bureaudivider zorgt er voor dat omgevingsgeluid gedempt wordt, vooral wanneer er vaak wordt gebeld. Daarnaast zorgt zo'n privacyscherm voor visuele rust. Zet je overbuurman of -vrouw het bureau omhoog of omlaag? Dan blijft het scherm op dezelfde hoogte, waardoor jij daar geen last van hebt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.5 / 10 - 54 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »