Terug

Kasten in alle soorten en maten

Kasten die gebruikt kunnen worden voor het opbergen en vergrendelen van je belangrijke spullen.

Kasten in alle soorten en maten

Draaideurkasten

Meest ideale kast om de gehele inhoud in één blik te bekijken. Sla je spullen op en sluit de kast af met de bijgeleverde sleutels. Bepaald zelf de hoogte waarvan de planken komen te staan. Wil je meer vakken kunnen maken? Bestel dan extra legborden.

Laptopkasten

Berg veilig verschillende soorten apparatuur op in een laptopkast. Deze 10-deurs laptopkasten zijn voorzien van geïntegreerd cilindersloten. Elk deurtje heeft een unieke sleutel, zodat ze individueel te openen zijn. Natuurlijk zou het ideaal zijn dat als je 's ochtends op werk aankomt je laptop al is opgeladen. De laptopkast met ingebouwde stroomvoorziening houd daar rekening mee.

Minilockers

Deze lockers zijn perfect voor grote partijen met veel personeel. De minilocker geeft iedereen de mogelijkheid hun belangrijke voorwerpen als een telefoon of portemonnee op een veilige manier op te bergen.

Lockerkasten

De ruime keuze aan lockerkasten zorgt ervoor dat je altijd wel de meest geschikte kast kan vinden. De garderobekasten hebben een ideale combinatie tussen hang en lig ruimte. Doordat deze kasten vergrendelbaar zijn berg je je waardevolle spullen veilig op. Muntslot kasten worden vaak gebruikt op locaties waarbij het publiek een tijdelijke opslag nodig heeft zoals een zwembad of festival. Onze helmkasten hebben 5 tot 15 opbergvakken die allemaal een uniek slot hebben. Tot slot de Personeelskasten. Ook deze kasten zijn voorzien van cilindersloten en zijn individueel afsluitbaar. Door de ventilatiegaten zal werkkleding/werkschoenen de ruimte hebben om te luchten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »