Terug

Betaalmethoden

Staanofzitten.nl maakt voor betalingen gebruik van Mollie Payments. Tijdens uw bestelling kies je eenvoudig voor een van onderstaande betaalmethoden. Wij rekenen géén administratie- of transactiekosten.

iDeal

De meestgebruikte online betaalmethode in Nederland. Betaal eenvoudig en veilig via jouw eigen bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt, waardoor we jouw producten zo snel mogelijk kunnen leveren.

Bankoverschrijving

Geen mogelijkheid om iDeal betalingen te doen? Geen enkel probleem, kies dan bij het uitchecken voor bankoverschrijving. Je ontvangt van Mollie Payments een e-mail met hierin de betalingsinstructie. Daarnaast ontvang je van ons zo snel mogelijkj de digitale factuur. Je kunt dan het bedrag binnen 14 dagen overmaken naar de bankrekening van Mollie Payments onder vermelding van het betalingskenmerk. De bestelling zal pas na ontvangst van de betaling worden verwerkt.

Overige betaalmethoden

Heb je niet de mogelijkheid om gebruik te maken van één van bovenstaande betaalmethoden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee voor een passende oplossing!

Betaalmethode wijzigen

Heb je tijdens je bestelling gekozen voor een betaalmethode, maar wil je deze graag wijzigen? Dat kan eenvoudig via 'Mijn account'. Heb je de bestelling geplaatst als gast? Neem dan even contact met ons op.

Wat is Mollie?

Mollie verwerkt betalingen voor staanofzitten.nl. Je kunt hen zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar die van ons gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor staanofzitten.nl, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
/ - Reviews @
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »