Terug

Bureaus in alle soorten en maten

Op zoek naar een nieuw bureau? Wij helpen je graag verder. Kies hieronder het bureau waar jij naar op zoek bent of creëer het ideale bureau met een los bureaublad of bureauframe.

Bureaus in alle soorten en maten

Bureaus

Het bureau is dé basis van een goede werkplek. Bij staanofzitten.nl hebben wij een groot aanbod van bureaus. In onze showroom is er een selectie te bekijken en uit te proberen. Ook is het bij ons mogelijk om een bureau zelf samen te stellen door middel van een los bureauframe in combinatie met een bureaublad. Hiermee maak je voor ieder interieur het geschikte bureau.

Bureaubladen

Heb je zelf al een frame? Kies dan voor een los bureaublad. Deze losse bureaubladen zijn ook te combineren met onze losse onderstellen. Ook bureaubladen op maat zijn verkrijgbaar, vul hiervoor ons contactformulier in of stuur ons een bericht via Whatsapp.

Elektrisch verstelbare bureaus

Lang zitten kan nadelig zijn voor de gezondheid. Een werkdag zittend achter het bureau doorbrengen kan op termijn leiden tot een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Afwisseling tussen staand en zittend werken gaat dit tegen én is beter voor de doorbloeding van je spieren. Bovendien geeft wisselen tussen staan en zitten meer energie en verhoogt het de concentratie.

In een elektrisch verstelbaar bureau zitten elektromotoren die de hoogte van het bureau veranderen. Het wisselen van hoogte gaat snel en gemakkelijk door de knopbediening op de rand van het bureau. Ook is het mogelijk om door middel van de geheugenfunctie standen te laten onthouden voor een optimale werkhoogte. Wil je de handige eigenschappen en voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau ervaren? Neem dan contact met ons op. Wij staan óf zitten voor je klaar.

Handmatig verstelbare bureaus

Een handmatig verstelbaar bureau werkt volgens hetzelfde principe als een elektrisch verstelbaar bureau, met als uitzondering dat deze handmatig wordt versteld. Dit gaat door middel van een ‘slinger’ waardoor het bureau op de gewenste hoogte gebracht kan worden. Gebruik je deze handslinger even niet? Dan kun je deze eenvoudig uit het zicht weg klappen.

Duo bureaus

Een duo bureau heeft twee bureaubladen op één onderstel waardoor er 2 medewerkers tegelijk kunnen (samen)werken. De twee werkplekken hebben een vaste afstand van elkaar, waardoor de bladen elkaar nooit kunnen raken. Het duo-bureau is ideaal voor het samenwerken aan een gezamenlijk project. Wil je meer privacy of rust creëren op de werkplek? Dan is het eenvoudig om een scheidingselement tussen de bureaubladen te plaatsen. Een akoestisch privacyscherm zorgt daarbij voor een rustig uitzicht én dempt het omgevingsgeluid.

Hoekbureaus

Heb je een groot (thuis)kantoor of werk je vaak met veel papieren documenten of tekeningen? Dan is een hoekbureau de ideale oplossing. Deze bureaus hebben een extra groot werkoppervlak, waardoor je nooit een tekort aan werkruimte hebt. Onze zit-sta hoekbureaus gaan in zijn geheel omhoog en omlaag, zodat je ook met een groot bureau kunt wisselen tussen staan of zitten.

Losse bureauframes

Waarom zou je een bureaublad vervangen als deze nog goed is? Bouw een bestaand bureau om naar een zit-sta werkplek met een los bureau onderstel. Eenvoudig te monteren en geschikt voor ieder bureaublad. Hierdoor zorg je voor een goedkoop zit-sta bureau. Een andere mogelijkheid is om een los bureauframe te combineren met een bureaublad naar keuze. Hiermee maak je een uniek bureau, die past binnen iedere inrichting op kantoor of thuis.

Zit sta bureaus

Zitten is een van de meest belastende houdingen voor je lichaam. Het is daarom belangrijk om regelmatig af te wisselen tussen staand en zittend werken. Met een zit sta bureau voorkom je niet alleen gezondheidsklachten, maar je werkt ook nog eens creatiever en met meer energie. Wil jij de voordelen van een hoog laag bureau zelf uitproberen? Bezoek onze showroom of vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »