Terug

Ook voor projectinrichting staan wij klaar. We helpen je graag bij de volledige kantoorinrichting.

Gaat je bedrijf verhuizen of zijn jullie toe aan een nieuwe kantoorinrichting? Wij helpen je graag met de nieuwste inzichten en werkplekconcepten. Ons doel is de ideale werkplek voor iedereen te creëren. Wij zorgen dat de kantoorinrichting aansluit bij het werk én de medewerkers, bijvoorbeeld door het plaatsen van zit-sta meubilair en ergonomische bureaustoelen.

Met staanofzitten.nl als projectinrichter ben je zeker van:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Een brede selectie van kantoormeubelen door nauwe samenwerking met verschillende merken
  • Professionele inrichting en oplevering
  • Een scherpe prijs zonder in te leveren op kwaliteit
Vraag direct een offerte aan!

 

 

Projectinrichting op maat

Onder projectinrichting verstaan wij het volledig verzorgen en ondersteunen van kantoorinrichting. Tijdens een intake gesprek brengen wij de wensen en kantoorruimte van jouw bedrijf in beeld. Waar mogelijk houden we rekening met bestaand kantoormeubilair of geven we deze een nieuwe bestemming; dat noemen we circulair inrichten.

Deze klanten gingen u al voor...

 

Een kantoorinrichting hoeft niet saai te zijn. Een goede inrichting zorgt voor een fijne werkomgeving.

De ideale kantoorinrichting

In de ideale werkomgeving voelen medewerkers zich thuis. Een kantoor hoeft al lang niet meer saai te zijn. Door te kiezen voor de juiste kantoorinrichting met bijvoorbeeld concentratieruimtes en loungeplekken om te ontspannen, starten én eindigen je medewerkers de werkdag vitaal. Door het plaatsen van dynamisch meubilair zoals zitkrukken stimuleer je een actieve werkomgeving. Wij helpen je hier graag bij.

Bel ons direct voor een vrijblijvende intake: +31 (0)85 130 89 32

 

Het inrichten van een kantoor bestaat uit verschillende elementen. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan de juiste akoestiek, voldoende plekken om je te kunnen concentreren en flexibele werkplekken. Hieronder staan enkele zaken uitgelegd waar je aan moet denken.

Elektrificatie

Als medewerker heb je behoefte aan verschillende aansluitingen die eenvoudig bereikbaar zijn. Zo heb je behoefte aan een stopcontact om je laptop op te kunnen laden, een datapoort om toegang te krijgen tot het netwerk, een HDMI kabel om een tweede beeldscherm aan te sluiten, een USB charger om je telefoon op te laden en ga zo maar door.

Bij het samenstellen van een werkplek helpen wij je na te denken over welke voorzieningen en een medewerker nodig heeft. Wij werken met professionele merken zoals Bachmann zodat je niet alleen zeker bent van de juiste aansluitingen, maar ook van een veilige werkomgeving.

Lees meer over elektrificatie

Kabelmanagement

Bij een dynamische en flexibele kantoorinrichting hoort het gebruik van zit-sta bureaus. Doordat deze bureaus voortdurend in hoogte versteld worden, wil je voorkomen dat er kabels loshangen. Het laatste dat je wilt is dat een kabel ergens achter blijft hangen en er bijvoorbeeld een monitor van het bureau valt.

Bij het inrichten van een kantoor helpen wij je bij het kabelmanagement. Met behulp van verschillende kabelmanagementoplossingen zorgen wij er voor dat alle kabels netjes weggewerkt zijn. Hierbij kun je denken aan het gebruik van een kabelgoot, cablegrips of kabelslangen/-sokken.

Door een kabelgoot direct onder het werkblad te monteren kun je hier een contactdoos in leggen. Hierdoor gaat er slechts één kabel van het werkblad richting het stopcontact of een centrale kabelgoot. Alle benodigde 230v aansluitingen zijn vervolgens eenvoudig toegankelijk onder het bureau.

Lees meer over kabelmanagement

Stilte werkplekken

Een open kantooromgeving moedigt aan tot samenwerking en ontmoetingen waarbij het zorgt voor uitwisseling van creatieve ideeën. In een kantoor waar medewerkers zich prettig voelen, spreken ze elkaar aan en zoeken ze elkaar op. Helaas kan de kantooromgeving hierdoor ook heel onrustig worden, iets dat de concentratie niet ten goede komt.

Om af te kunnen wisselen tussen geconcentreerd werken en vrij samenwerken, is het verstandig om voldoende rustige werkplekken in te richten. Dit kan door het creëren van afgeschermde hoekjes, maar ook door het plaatsen van stiltecabines.

Het gebruik van deze akoestisch afgeschermde werkplekken is niet alleen prettig voor de personen in de cabine, maar ook voor daarbuiten. Gebruik je bijvoorbeeld een stilteplek als belcabine, dan ben je niet alleen beter verstaanbaar, maar stoor je ook geen collega's met het telefonische overleg. Ook voor kort overleg zijn stiltecabines ideaal. Je vergaderd niet alleen in alle rust, maar zorgt er ook nog voor dat de inhoud van het gesprek binnen de cabine blijft.

Lees meer over stilte werkplekken

Onze project collectie

Naast onze uitgebreide voorraad collectie leveren wij een project collectie met kantoormeubelen van verschillende professionele merken. Deze collectie is veelal vrij te configureren en in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor laat je de nieuwe kantoorinrichting op elkaar aansluiten en zorg je er voor dat deze perfect bij jouw organisatie past.

De flexibiliteit van onze project collectie zorgt er voor dat wij ieder kantoor in kunnen richten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor een kantoor aan huis of voor een nieuwe locatie met honderd werkplekken.

Bekijk een greep onze project collectie
Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »