Terug

Ergonomische 24 uurs stoelen voor op kantoor, meldkamer of receptie.

24 uur bureaustoelen zijn geschikt voor iedereen die uitzonderlijk lang op hun werkplek zitten. De extra gevulde zitting en rugleuning bieden een comfortabele ondersteuning tijdens het werken.

Filters

Ergonomische 24 uurs stoelen voor op kantoor, meldkamer of receptie.

Het verschil tussen een 24 uur stoel en een standaard bureaustoel.

Een standaard bureaustoel is ontworpen met de gedachten dat een persoon maximaal 8 uur per dag hieraan zit. Voor intensief gebruik van een bureaustoel oftewel een stoel voor lang gebruik wordt er aangeraden om een 24 uur stoel te gebruiken. De slijtage van de bekleding zal in dit geval dikker zijn en dus ook langer meegaan. 

Wanneer gebruik je een 24 uurs bureaustoel

Een 24/7 bureaustoel heeft veel te voortduren als deze dag in dag uit wordt gebruikt. Doordat deze duurzame bureaustoelen voorzien zijn van een zeer sterke gasveer die een draagvermogen hebben van gemiddeld 150 tot 200 kilo, ben je ervan verzekerd dat deze stoel vrijwel iedereen kan ondersteunen.

24 uurs stoelen worden veel gebruikt tijdens het werken op de volgende plekken: Beveiligingsruimte, meldkamer en recepties.

Unieke kenmerken van een 24 uur bureaustoel

De uiterlijk van deze 24/7 stoelen zien er niet voor niets robuust uit. De bekleding en vulling van deze stoelen zijn extra dik zodat er de gehele dag door iemand op kan zitten. Ergonomische functies zijn geen overbodige luxe voor een werkstoel als deze. Daarom kun je met de meeste 24 uur bureaustoelen de armleggers, zitting en rugleuning aanpassen naar je wens. Enkele unieke kenmerken van een 24-uurs werkstoel zijn onder andere:

  1. Duurzaamheid: 24-uurs stoelen zijn gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen intensief en langdurig gebruik. Ze zijn gebouwd om vele jaren mee te gaan.

  2. Comfort: omdat gebruikers van 24-uurs bureaustoelen lange periodes zitten, is comfort een belangrijk kenmerk. Deze stoelen bieden vaak extra padding, een ergonomisch ontwerp en verstelbare functies, zoals de hoogte, de hoek van de rugleuning en armsteunen.

  3. Veiligheid: 24 uurs stoelen zijn ontworpen om veiligheid en stabiliteit te bieden. Ze hebben een stevig onderstel en robuuste wielen

  4. Verstelbare kenmerken: omdat elke gebruiker anders is, zijn 24-uurs stoelen vaak uitgerust met verschillende verstelbare functies, waaronder de hoogte, de hoek van de rugleuning en de armsteunen. Dit helpt de gebruiker om een ergonomisch correcte zithouding te behouden tijdens lange zitperiodes.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »