Terug

Stopcontacten voor in je bureaublad

Inbouw stopcontacten zijn ideaal om bijvoorbeeld weg te werken in een vergadertafel. Inbouwunits worden voornamelijk gebruikt wanneer de stroompunten niet continue gebruikt worden.

Filters

  • Twist 230v

    Bachmann

    € 109,-(131,89 Incl. btw)

    Bachmann Twist is een stroomoplossing voor vrijwel elke ruimte. Met zijn compacte design e...

    Vergelijk

Stopcontacten voor in je bureaublad

Waarom kiezen voor een inbouw stopcontact?

Een inbouw stopcontact is ideaal als je een stroomvoorzieningen bij de hand en uit het zicht wilt houden. Een voordeel van een inbouw stopcontact is dat je geen stekkerdoos in het zicht hebt liggen en toch altijd de mogelijkheid hebt om je apparaten aan te kunnen sluiten zonder te moeten kruipen onder je bureau. Boor je liever geen gat in je blad? Bekijk dan onze opbouw stopcontacten. Een opbouw stopcontact plaats je door middel van klemmen aan de achterzijde van het blad.

Hoe monteer je een inbouw stopcontact?

Voordat je een inbouw stopcontact wilt monteren dien je een gat te boren in je bureaublad. Let op dat de diameter verschilt per product. Lees daarom eerst goed de handleiding.

Hoe sluit je een inbouw stekkerdoos aan?

In veel gevallen zal een inbouw stopcontact geleverd worden met een standaard aansluitkabel. Deze kabels zijn dan ook direct te verbinden op een stroomnetwerk. Optioneel zijn deze stekkerdozen verkrijgbaar met een koppelkabel, Waardoor deze met Wieland GST18® aangesloten kan worden.

 

Voorbeeld van een koppelkabel en aansluitkabel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.6 / 10 - 150 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »