Terug

Elektrificatie als product of als service

Wij bieden verschillende producten waarmee flexibel de werkplek kan worden ingericht. Bekijk ons uitgebreide assortiment van elektrificatie oplossingen. Altijd voldoende stroomaansluitingen bij de hand.

Elektrificatie als product of als service

Elektrificatie bestaat uit meer dan het verzorgen van voldoende stroompunten. Er zijn steeds meer apparaten die een stroompunt nodig hebben. Hoe zorg je er echter voor dat alles op een veilige manier wordt aangesloten?

Wanneer de elektrificatie niet op orde is, kan dit zorgen voor:

  • Te weinig flexibiliteit voor uitbreiding
  • Overbelasting van de bekabeling
  • Brandgevaar door oververhitting en kortsluiting

Er zijn dus genoeg redenen om te zorgen voor een goede elektrificatie. Te vaak zien wij dat bedrijven de bekabeling te laat meenemen in het ontwerp. Het gevolg is onveilige situaties wegens het doorlussen van stekkerdozen die hier niet geschikt voor zijn of een situatie die niet toekomstbestendig is.

Met behulp van verschillende elektrificatieoplossingen zorgen wij er voor dat er voldoende aansluitingen beschikbaar zijn en er een veilige werksituatie ontstaat. Hierbij kun je denken aan het gebruik van een opbouw contactdozen, Wieland GST18® bekabeling en onderbouw contactdozen.

Onze werkwijze

  1. Tijdens een vrijblijvende intake brengen wij door middel van een 'quick-scan' de gewenste situatie in beeld. Hierbij inventariseren we de gewenste aansluitingen en brengen we de omgeving in kaart.
  2. Wij verwerken jouw wensen in een elektrificatieplan.
  3. Door het verzorgen van een proefplaatsing geven we je een goed beeld van de geplande oplossing.
  4. Implementeren van de definitieve oplossing.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.6 / 10 - 150 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »