Terug

De Beste Vergaderstoelen

De Beste Vergaderstoelen

Ben je op zoek naar een goedkope vergaderstoel, een stoel met armleuningen of een kantoorstoel met een mooi design. Door de grote hoeveelheid keuzes in vergaderstoelen kan het erg overwelmend zijn om een vergaderstoel uit te kiezen die bij het interieurstijl past. Om je te helpen bij het maken van een keuze zetten we enkele vergaderstoelen met hun unieke kenmerken op een rij. 

River luxe vergaderstoel met wielen en mesh leuning

Op zoek naar een vergaderstoel met een mooi design? De River luxe vergaderstoel maakt gebruik van een mesh rugleuning en zitting. Doordat je door de leuning heen kijkt, krijg je een ruimtelijk gevoel. Daarom zijn deze kantoorstoelen ook erg geschikt in kleine vergaderruimtes. Het frame en de armleuningen geven deze stoel een robuuste maar stijlvolle uiterlijk. Deze stoel met wieltjes is eenvoudig te verplaatsen en daarom ook prima te gebruiken in verschillende ruimtes, zoals een kantine of gewoon op kantoor. 

Space vergaderstoel met ronde armleuningen

De royale Space vergaderstoel heeft een uniek design. De verchroomde ronde armleuningen die voorzien zijn van een leren opdek vallen gelijk op. Om zeker te zijn dat je comfortabel op deze vergaderstoel zit is de zitting gevuld met extra zitvulling. Het onderstel maakt gebruik van 4 kunststoffen doppen die de vloer beschermen tegen krassen. De bekleding is voorzien van een leren stoffering.

Robuuste vergader- / kantinestoel Paros  

De robuuste Paros vergaderstoel / kantinestoel heeft een erg stevige bouw die ook zeker tegen een stootje kan. Om de gebruiker van de stoel zo comfortabel mogelijk te maken beschikken deze stoelen over armleuningen. De combinatie van het zwarte of verchroomde frame en de houten zitting zorgen ervoor dat hij in elke moderne setting past. Gebruik een licht vochtige doek en wrijf binnen no-time de stoel schoon. Na gebruik van deze vergader- / kantinestoelen stapel je ze eenvoudig op elkaar. Ideaal wanneer je de ruimte voor andere doeleinde wilt gebruiken. 

Budget vergader- / kantinestoel Naxos  

Liever een goedkope vergaderstoel kopen? De Paros heeft ook een zusje genaamd, Naxos. Deze stoelen zijn net zo robuust als de Paros vergaderstoel. Het verschil zit hem in de armleuningen. Omdat de Naxos zonder armleuning wordt geleverd kunnen wij deze voor een goedkope prijs wegdoen. Deze budget kantinestoel is verkrijgbaar in verschillende modellen, benieuwd naar alle soorten? Bekijk hier alle Paros en Naxos vergaderstoelen.

Air zakelijke vergaderstoel met een mesh rugleuning

Tenslotte de Air zakelijke vergaderstoel. De uitstraling van deze stoel zegt eigenlijk al genoeg. Het strakke design van deze vergaderstoel komt in iedere vergaderruimte tot zijn recht. Naast dat deze stoel er fantastisch goed uitziet, is de zitting van deze stoel ook uitstekend. Plaats je armen op de armleggers voor een ergonomische houding tijdens een langdurige vergadering.

Conclusie 

Op staanfzitten.nl vind je een diverse beschikbaarheid aan vergaderstoelen, elke met een unieke eigenschap. Deze stoelen zijn zorgvuldig uitgekozen om iedereen te kunnen voorzien met een prettige zithouding.

Bekijk al onze vergaderstoelen

 

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Laat een reactie achter

*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »