Terug

Bureaula kopen? Of liever een heel ladeblok onder je bureau?

Met een bureaulade heb je altijd een opgeruimde werkplek. Alleen een paar pennen om op te bergen? Kies dan voor een persoonlijke lade of pennenlade met organizer. Meer ruimte nodig? Dan zijn bureau ladeblokken of een kastje met meerdere lades de ideale op

Filters

Bureaula kopen? Of liever een heel ladeblok onder je bureau?

Bureau met opbergruimte

Gebruik een opberglade om al je spullen veilig op te bergen. Bij het kiezen van de juiste bureau lade moet je allereerst kijken naar waar je de lades wilt plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een losse lade voor onder je bureaublad, of ga voor een ladekastje voor onder je bureau. Wil je de lade niet onder je bureau maken? Kies dan juist voor een losstaand kastje voor onder je bureau. Zulke kastjes worden vaak ook een rolblok of standcontainer genoemd.

Bureaula ophangen onder je zit sta bureau

Kies voor een onderbouw bureaulade als je deze ook op stahoogte bij de hand wilt hebben. Deze opberglades worden ook wel pennenlades genoemd en zijn ideaal bij een zit-sta bureau. Losse pennenlades komen in veel verschillende soorten en maten. In de simpelste variant heb je een kleine uittrekbare lade waar je wat kleine spullen in kan opbergen. Er zijn ook ladekastjes voor onder je bureau met twee of zelfs drie lades. Al dit soort lades kun je gemakkelijk onder je bureau maken. Onze bureaulades worden geleverd met schroeven om deze onder een bureaublad te schroeven. Deze lades zijn dus universeel en onder ieder bureau te maken. Het enige waar je op moet letten is of er voldoende ruimte onder je bureaublad is en of er niks is dat de lade in de weg zit.

Bureaulade met organizer

Een bureaula is ideaal om kleine spullen op te bergen. Heb je veel kleine spullen rondom je bureau liggen zoals paperclips, post-its en nietjes? Je wilt alleen niet hebben dat al die kleine spullen door elkaar heen gehusseld worden als je de bureaulade opentrekt. Kies dan voor een pennenlade met organizer. Dit is een vakindeling die je bureaulade georganiseerd houdt. Dit zorgt ervoor dat alle spullen niet door elkaar heen gaan als je de lade open en dicht doet. Meestal is zo'n bureau organizer voor lades uitneembaar, zodat je zelf kunt kiezen of je hier gebruik van maakt. Daarnaast kun je papieren zoals handleidingen eenvoudig onder de organizer leggen.

Met een bureaulade organizer voorkom je dat losse spullen door je bureaula heen schuiven

Afsluitbare persoonlijke lade

Heb je persoonlijke of kostbare spullen zoals je portemonnee of laptop? Kies dan voor een bureau lade die je op slot kan doen. Deze persoonlijke lades worden standaard geleverd met een cilinderslot en twee sleutels. Onze tip: leg de reservesleutel niet in de bureaulade zelf, want dan kun je er alsnog niet bij als je jouw tweede sleutel kwijt bent. Afsluitbare bureaulades zijn vooral handig wanneer je een eigen werkplek hebt. In geval van flexplekken kun je beter een simpele bureaula gebruiken.

Ladeblok onder bureau

Velen kennen de regel ‘clean desk policy’ wel. Dit kan een onmogelijke taak worden als je veel documenten langs je bureau krijgt. Met een rolblok (een bureau ladeblok op wielen) voorkom je dit probleem. Bewaar je papieren georganiseerd door deze in dit bureau ladeblok weg te leggen. Vaak is de onderste lade geschikt voor hangmappen, zodat het archiveren van documenten nog eenvoudiger wordt. Deze bureau ladeblokken zijn eenvoudig van hun plek te rijden, wat erg handig is tijdens het schoonmaken of een verhuizing. Overigens hebben deze handige ladeblokken voor onder je bureau genoeg ruimte om ook nog je persoonlijke spullen kwijt te kunnen. De meeste rolblokken zijn standaard voorzien van een pennenbakje en zijn afsluitbaar met een sleutel voor een veilig gevoel.

Ladeblok bureau

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »