Terug

Dataflex

Filters

Dataflex

Dataflex helpt je om jouw potentieel volledig te benutten. Hun motto is "Feeling at work", gebaseerd op het idee dat als een werkplek perfect bij u past, je je ook op het werk thuis zult voelen.

De producten van Dataflex hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Hun streven om ergonomische werkplekken te helpen creëren voor ieder budget gaat nooit ten koste van hun toewijding aan kwaliteit.

Dataflex monitorarm

De bekendste producten van Dataflex zijn hun monitorarmen. Of je nou op zoek bent voor een monitorarm voor aan de muur, een vrijstaande monitorarm of een dubbele arm met crossbar, Dataflex heeft de juiste oplossing. Standaard hebben wij de Viewmate serie toegevoegd aan onze collectie. Viewmate monitorarmen zijn zakelijke, kostenefficiënte monitorarmen die een uitstekende aanvulling vormen op elke kantooromgeving. De grotendeels uitwisselbare productlijn is gemaakt van een robuuste staalconstructie. Als je op zoek bent naar een kostenefficiënte no-nonsense-oplossing is de Viewmate collectie voor jou de juiste keuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »