Terug

Ergonice Office Ergonomics - Merkachtergrond

Ergonice Office Ergonomics - Merkachtergrond

Al sinds 2015 levert Ergonice Office Ergonomics © kwalitatief hoogstaand meubilair tegen een aantrekkelijke prijs. Maar wat schuilt er nog meer achter dit Nederlandse merk?

Het Nederlandse merk Ergonice Office Ergonomics © is opgericht in 2015 en richt zich volledig op het ontwerpen en produceren van ergonomisch kantoormeubilair. De Nederlandse markt werd al snel veroverd met hun Ergo-One en Ergo-Lift modellen.

Het Ergo-One elektrisch verstelbare bureau was een ideaal instapmodel, aangedreven door één elektromotor. De Ergo-Lift was het grotere broertje met een elektromotor in beide poten. De stevige kwaliteit en aantrekkelijke prijs zorgden voor een snel groeiende vraag en met elke revisie werden de producten nét iets beter.

Inmiddels is het assortiment van Ergonice uitgebreid naar handmatig verstelbare bureaus met handslinger, rolblokken, kabelgoten, bureaustoelen en natuurlijk de elektrisch verstelbare bureaus waar het allemaal mee begonnen is.

Door goed te luisteren naar de feedback van de markt, is de tweede generatie elektrisch verstelbare bureaus praktisch onverslaanbaar. De Ergo-Hoek maakt werken aan een elektrisch verstelbaar hoekbureau mogelijk en met de Ergo-Duo-Pro is samenwerken fijner dan ooit. De Ergo-Start en Ergo-Pro hebben met hun vierkant gevormde poten een ongekende stabiliteit op stahoogte. Ergonice geeft dan ook niet voor niets 5 jaar fabrieksgarantie op alle bureaus.

Namens Ergonice:

"Ergonomie zorgt er voor dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd. Het gebruik van ergonomisch meubilair kan lichamelijke klachten voorkomen en zorgt voor een betere werkomgeving. Dit uit zich bij Ergonice Office Ergonomics © in de ontwerpen en de technische specificaties van meubilair waaraan je iedere dag weer met frisse zin kunt werken."

Ergonice heeft aangetoond dat ergonomisch werken mogelijk is tegen een aantrekkelijke prijs zónder in te leveren op kwaliteit. Staanofzitten.nl is dan ook trots om al sinds 2015 erkend dealer te zijn van Ergonice meubilair en wij hopen deze samenwerking nog vele jaren door te zetten!

Bekijk hier alle producten van Ergonice Office Ergonomics ©

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »