Terug

Top 5 Beste Bureaustoelen Uitgelicht

Top 5  Beste Bureaustoelen Uitgelicht

Het uitzoeken van een nieuwe ergonomische bureaustoel kan lastiger zijn dan je denkt. Vraag jezelf eens af wat voor soort leuning je wilt hebben of hoe belangrijk armleggers voor je zijn. Op onderstaande lijst worden onze beste bureaustoelen met hun belangrijkste kenmerken in de spotlight gezet. 

1. Acht7 (Mesh)

De vele positieve reacties die we ontvangen voor de Acht7 (Mesh) zorgt ervoor dat deze bureaustoel zijn plek in deze lijst meer dan verdient. Door de Europese (N)EN1335 normering en de vele verstelbare opties is deze stoel geschikt voor een groot publiek. Ook een groot voordeel is dat de rugleuning iets hoger doorloopt dan andere bureaustoelen. De verstelbaarheid van de zitting, leuning en armleggers zijn top. Vanuit de fabrikant wordt er ook nog eens 10 jaar full-service garantie gegeven op deze stoel. De Acht7 is leverbaar in twee uitvoeringen:

Gestoffeerde rugleuning

De standaardversie van de Acht7 maakt gebruik van een gestoffeerde rugleuning. Dit geeft de stoel een traditioneel uiterlijk. Deze rugleuning heeft een comfortabel kussen waar je met je rug als het ware ‘in’ gaat zitten. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld en voelt deze zacht aan. 

Mesh rugleuning

De Mesh luchtdoorlatende rugleuning zorgt ervoor dat je tijdens warme dagen een minder benauwde rug krijgt dan bij de gestoffeerde leuning. De gestoffeerde variant houdt door zijn dikke vulling namelijk meer warmte vast. Daarnaast zien deze stoelen er moderner en minder massief uit. Doordat je door de rugleuning heen kunt kijken worden deze stoelen ook vaak in kleinere ruimtes gebruikt. De netbespanning is wat stugger en voelt daarom wat harder aan dan een gestoffeerde variant. 

2. Nul6 Comfort

De naam zegt het al, de Nul6 comfort helpt je zo comfortabel mogelijk de dag door te komen. Deze ergonomische bureaustoel heeft naast de fijne zachte zitting en rugleuning ook genoeg verstelbare mogelijkheden zodat je de stoel perfect op je lichaam kan afstellen. De opdekjes van de armleuning zijn bijvoorbeeld 4-D verstelbaar. Hierdoor plaats je deze leuningen eenvoudig op de juiste hoogte, breedte én diepte zonder dat je daarbij gereedschap nodig hebt. Op deze manier voorkom je spierklachten en verzeker je jezelf van een ergonomische houding tijdens een drukke werkdag. Het synchroonmechanisme van Donati zorgt ervoor dat je rugleuning en zitting tegelijkertijd met elkaar meebewegen. Dus wanneer je naar achteren leunt, zal de zitting mee kantelen, hierdoor blijft je lichaam in een natuurlijke houding. De vele ergonomische technieken in deze bureaustoel zorgt ervoor dat het een gewilde stoel is voor zowel thuiswerkende als mensen op kantoor. 

3. Zeven7

De stoel der stoelen of ook wel de ergonomische koningszetel genoemd. Net als de Nul6 maakt ook de Zeven7 bureaustoel gebruik van het Donati mechanisme. De verchroomde afwerkingen in de rugleuning geeft deze stoel een strakke en moderne uitstraling. De extra grote mesh luchtdoorlatende rugleuning zorgt ervoor dat je gehele rug altijd wordt ondersteund. Door het robuuste materiaal waarvan deze stoelen worden gemaakt kun je ervan uit gaan dat je jaren plezier hebt bij het zitten. Deze stoel heeft de NPR1813 normering en is daardoor erg geschikt voor de Nederlandse markt en voor lange mensen.

4. Refurbished BMA Axia

Wij bieden ook een duurzame manier om je werkplek in te richten. De refurbished BMA Axia bureaustoelen worden voorzien van nieuwe stoffering voor zowel de zitting als rugleuning. Zo lijkt de stoel weer zo goed als nieuw. Omdat de rugleuning en de zitting apart van elkaar in hoek zijn aan te passen, kun je je bureaustoel exact op jouw manier instellen. Bij het bestellen van een refurbished model help je niet alleen jezelf met een fijne bureaustoel, maar help je ook mee aan een beter en groener leven. De Axia bureaustoelen zijn beschikbaar in 4 verschillende soorten:

  • Refurbished BMA Axia Pro Middelhoog: Een middelhoge rugleuning met ovalen softpads bovenop de armleuningen. De armleuningen zijn in hoogte, breedte én diepte verstelbaar. Daarnaast zijn deze pads horizontaal te verdraaien.
  • Refurbished BMA Axia Pro Extra Hoog: Extra hoge rugleuning met ovalen softpads bovenop de armleuningen. De armleuningen zijn in hoogte, breedte én diepte verstelbaar. Daarnaast zijn deze pads horizontaal te verdraaien.
  • Refurbished BMA Axia Office Middelhoog: Een middelhoge rugleuning met langwerpige armleuningen die een harde kunststof bovenkant hebben in plaats van softpads. De armleuningen zijn alleen in hoogte en breedte verstelbaar
  • Refurbished BMA Axia Office Extra Hoog: Extra hoge rugleuning met langwerpige armleuningen die een harde kunststof bovenkant hebben in plaats van softpads. De armleuningen zijn alleen in hoogte en breedte verstelbaar

5. Euroseats Verona

Het is lastig om je werkplek op te vrolijken met kleuren omdat bureaustoelen vaak in de standaard kleur zwart wordt geproduceerd. Benieuwd hoe je je werkplek toch kan opvrolijken met kleur? De Verona ergonomische bureaustoel is leverbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. Deze stoelen bewijzen dat een gekleurde stoel niet gelijk lelijk hoeft te zijn in een kantooromgeving of een thuiswerkplek. Om het gebruik van de stoel zo comfortabel mogelijk te maken gebruikt deze bureaustoel 3D verstelbare armleuningen met soft pads. Deze armleggers kunnen in hoogte, breedte én diepte worden aangepast. 

 

Balanskrukken (Extra)

Heb je al eens aan een kruk gedacht? Als je gebruikmaakt van een zit- / stabureau en je toch nog ondersteuning wilt hebben bij het staan kun je ook gebruikmaken van een zit / sta kruk. Deze krukken zijn in hoogte verstelbaar en zijn in sommige gevallen zelfs nog te gebruiken terwijl je een staande houding aanneemt. Doordat de kruk schommelt zul je merken dat je lichaam een actieve houding aanneemt. Deze houding zorgt ervoor dat je bloedcirculatie en spiergroepen door heel je lichaam in werking wordt gebracht. Zie het als een hulpstuk om het staan en zitten te combineren.

Hoe stel ik mijn bureaustoel juist in?

Zit je thuis of op kantoor veel op een bureaustoel? Dan is het belangrijk dat je deze stoel juist hebt ingesteld. Bekijk onze blog met tips hoe je eenvoudig je bureaustoel kan afstellen op jouw lichaam.

Conclusie 

Heb je je ooit weleens afgevraagd hoe het voelt om te zitten op een wolk? De stoelen hierboven worden niet voor niets door onze klanten gewaardeerd. Nieuwsgierig geworden en graag even proefzitten? Dat kan, probeer al onze bureaustoelen vrijblijvend 14 dagen lang uit. Is het toch niet wat je in gedachten had? Wij zorgen dat de stoel weer wordt opgehaald en helpen je bij het zoeken naar een andere stoel óf storten het volledige aankoopbedrag terug.

Bekijk al onze ergonomische bureaustoelen

 

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Laat een reactie achter

*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »