Terug

Energy21 - kantoorinrichting - Utrecht

Energy21 - kantoorinrichting - Utrecht

Bij Energy21 word je vanaf nu hartelijk ontvangen aan hun gloednieuwe balie / receptie. Door de vrolijke en complementaire kleuren en nieuwe meubilair voel je je direct thuis. De medewerkers maken gebruik van hun duo zit sta bureaus die ook voorzien zijn van een opbouwstopcontact zodat je eenvoudig je laptop aansluit aan de stroom. De akoestieken panelen tussen de werkplekken zorgen niet alleen voor visuele rust, maar helpen ook met geluidsabsorptie.

Werkplek voorzieningen

Wij hebben onlangs het kantoor van Energy21 mogen voorzien van gloednieuw kantoormeubilair dat het welzijn en de productiviteit van de medewerkers aanzienlijk verbetert. In dit nieuwe kantoorinterieur hebben we gezorgd voor ergonomisch verantwoorde werkplekken die de medewerkers de mogelijkheid bieden om gedurende de dag zowel staand als zittend te werken. Deze werkplekken bestaan uit de ergo rise duo zit / sta bureaus. Deze bureaus zijn speciaal ontworpen met het oog op de gezondheid van de medewerkers. Door hun flexibiliteit kunnen ze gemakkelijk verschillende werkhoudingen aannemen, waardoor ze gedurende de dag voldoende afwisseling hebben tussen staan en zitten aan hun bureau.

Een andere opvallende toevoeging aan deze werkplekken is de gasveer monitorarmen. Deze monitorarmen zijn speciaal ontworpen om twee beeldschermen te ondersteunen, waardoor medewerkers hun schermen op ooghoogte kunnen plaatsen, wat de ergonomie en het kijkcomfort aanzienlijk verbetert. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken zonder last te krijgen van nek- en rugklachten.

Om vermoeidheid tijdens lange vergaderingen te voorkomen, hebben we naast de traditionele vergaderruimte ook een vergaderruimte met bureaufietsen geïntegreerd. Deze bureaufietsen bieden de medewerkers de mogelijkheid om actief te blijven, zelfs tijdens langdurige besprekingen. Deze innovatieve benadering van vergaderingen wordt steeds populairder, omdat het niet alleen de lichamelijke gezondheid bevordert, maar ook de algehele betrokkenheid en creativiteit tijdens vergaderingen stimuleert.

Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat elke werkplek en vergadertafel is uitgerust met handige opbouwstopcontacten en inbouwstopcontacten. Hiermee kunnen medewerkers hun elektronische apparaten moeiteloos opladen en gebruiken zonder gedoe met verlengsnoeren en losse stopcontacten.

 

 

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Toegepaste producten

 

  •  
Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »