Terug

Om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, is het tijdelijk niet mogelijk om producten te laten monteren op locatie. Klik op de banner voor een overzicht van de maatregelen die wij hebben getroffen.

Extra Korting Met Deze Collectieve Inkoopactie - t/m 10 april!

Het ziet er naar uit dat veel mensen nog langer thuis moeten werken. Om thuiswerkers te helpen, hebben wij een collectieve inkoopactie opgezet. Tot en met vrijdag 10 april koop je een ergonomische thuiswerkplek met 20% korting!

Filters

    Geen producten gevonden...

Extra Korting Met Deze Collectieve Inkoopactie - t/m 10 april!

Het ziet er naar uit dat veel mensen nog langer thuis moeten werken. Het is daarom verstandig om te zorgen voor een goede thuiswerkplek. Aan de eetkamertafel of een verouderd bureau werken is voor veel mensen funest voor hun werkhouding en kan leiden tot nek-, schouder- of rugklachten. Zorg daarom ook thuis voor een werkplek die je in kunt stellen op jouw lichaam.

Doordat wij groot inkopen, hoef jij dat niet te doen. Een complete werkplek schaf je daarom nu aan met 20% korting. De sets bestaan uit een wit bureau met wit topblad (vrije keuze tussen afmeting 140x80cm en 160x80cm), witte kabelgoot en een ergonomische bureaustoel. Voor de bureaustoel heb je keuze uit twee modellen: de Nul6 en de Zeven7. Los van het design heeft de Zeven7 een wat grotere instelbaarheid en is daarom zeer geschikt voor lange mensen.

De sets zijn te bestellen tot en met vrijdag 10 april. De sets zullen in week 16/17 worden uitgeleverd. 

Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.5 / 10 - 54 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »