Terug

Om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, is het tijdelijk niet mogelijk om producten te laten monteren op locatie. Klik op de banner voor een overzicht van de maatregelen die wij hebben getroffen.

Maatregelen in verband met COVID-19

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Bij staanofzitten.nl hebben wij gezondheid hoog in het vaandel. Om de verspreiding van dit virus tegen te gaan, hebben wij per direct enkele maatregelen genomen. Hieronder vind je een overzicht van deze maatregelen. Mocht er iets onduidelijk zijn of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Standaard producten gewoon leverbaar

Momenteel hebben wij genoeg voorraad van onze standaard producten. Onze transporteur kan daarnaast deze producten zonder problemen uitleveren. Wij doen ons best om de gecommuniceerde levertijd te halen. Incidenteel kan het voorkomen dat een product later wordt geleverd. Wij vragen je begrip in deze bijzondere tijden.

Tijdelijk geen montage op locatie

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, proberen wij zo min mogelijk fysiek contact te hebben met onze klanten. Het is hierdoor tijdelijk niet mogelijk om producten op locatie te laten monteren. In de praktijk wil dit zeggen dat hoekbureaus en duo-bureaus alleen ongemonteerd geleverd kunnen worden. Enkele bureaus kunnen nog wel gemonteerd geleverd worden. Houd er rekening mee dat deze producten volledig gemonteerd afgeleverd worden (wanneer deze bijvoorbeeld een trap op moeten). Levering is zoals gewoonlijk achter de eerste deur.

Showroom is gesloten

Onze showroom in Soesterberg is tijdelijk gesloten. Wil je een product zien of uitproberen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om het product 14 dagen thuis of op de zaak uit te proberen. Is het product toch niet naar wens? Maak je geen zorgen, wij nemen het product zonder pardon terug en betalen het volledige aanschafproduct terug. Lees meer op de pagina Verzenden & retourneren...

Het is wel mogelijk om producten af te halen bij onze afhaallocaties in Soesterberg, Hoofddorp en Kerkrade. Wij vragen je om hierbij gepaste afstand te houden en je te houden aan de algemene hygiënemaatregelen.

Langere levertijd voor maatwerk producten

Producten uit onze projectcollectie hebben wellicht een langere levertijd. Deze producten worden op bestelling geproduceerd en kunnen last hebben van gesloten fabrieken, gesloten grenzen of andere obstakels. Wil je een maatwerk product bestellen, neem dan eerst even contact met ons op voor de actuele levertijd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.5 / 10 - 42 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »