Terug

T/m 31 mei korting tot 50% op geselecteerde accessoires. Bekijk hier onze aanbiedingen...

Gebruik een ergonomische bureaustoel voor een gezonde houding.

Sta jij er wel eens bij stil hoe lang je op een dag zit? Zorg daarom voor een goede bureaustoel die afgesteld kan worden op het lichaam. Wij hebben alvast een voorselectie gemaakt van ergonomische bureaustoelen. Zo is er voor ieder budget een stoel.

Filters

 • ER3 Bureaustoel

  Deze bureaustoel biedt veel aanpasmogelijkheden. Daarom is hij geschikt voor een breed publiek. Kies tussen een zwart kunststof of een gepolijst aluminium onderstel. Optioneel ook verkrijgbaar met hoofdleuning.

  € 379,-

  Vergelijk
 • Zeven7 NPR

  De Zeven7 NPR is met zijn verstelbare lendesteun de ideale bureaustoel. Deze ergonomische bureaustoel is geschikt voor een breed publiek en voldoet aan de NPR1813 richtlijn.

  Meest gekocht voor kantoor

  € 499,-

  Vergelijk
 • Ergo-NPR

  De Ergo-NPR is uitgebreid getest en bekroond met een Nederlandse NPR 1813 & Europese EN 1335 goedkeuring door TÜV, uniek in zijn prijsklasse!

  € 359,-

  Vergelijk
 • Acht7 Mesh

  Ergonomische bureaustoel met netbespannen rugleuning. Deze stoel is ideaal als je het fijn vind om rechtop te zitten. De verstelbare lendesteun zorgt voor de juiste hoeveelheid steun in de onderrug. Standaard geleverd met 10 jaar garantie.

  € 349,-

  Vergelijk
 • Nul6 Mesh

  Je zit gegarandeerd comfortabel op de Nul6 ergonomische bureaustoel. Voorzien van netbespannen rugleuning met verstelbare lendensteun, aluminium gepolijst onderstel en 4D verstelbare armleggers.

  Meest gekocht voor thuis

  € 339,-

  Vergelijk
 • MX2

  Ergonomische bureaustoel met een modern uiterlijk door de mesh rug en frisse vormgeving. Gestoffeerd in zeer sterke Gabriel stof (130.000 Martindale). Voorzien van Donati mechanisme en volledig EN1335 gecertificeerd.

  Ideaal voor thuis

  € 299,-

  Vergelijk
 • Nul6

  Je zit gegarandeerd comfortabel op de Nul6 ergonomische bureaustoel. Voorzien van gestoffeerde rugleuning met verstelbare lendensteun, aluminium gepolijst onderstel en 4D verstelbare armleggers.

  € 349,-

  Vergelijk
 • TT3 Bureaustoel

  Professionele ergonomische bureaustoel met DONATI mechaniek en EN-1335 goedkeuring. Deze stoel is gestoffeerd met zeer slijtvaste zwarte bekleding. Leverbaar met gepolijst aluminium of zwart kunststof voetkruis.

  € 289,-

  Vergelijk
 • Acht7 NPR Mesh

  De Acht7 NPR Mesh heeft een groter bereik in afstelmogelijkheden en is daardoor geschikt voor verschillende lichaamslengtes en gedurende een langere zitperiode. Standaard voorzien van zwart design onderstel.

  € 429,-

  Vergelijk
 • Acht7

  Ergonomische bureaustoel met gestoffeerde rugleuning. Deze stoel is ideaal als je het fijn vind om rechtop te zitten. De verstelbare lendesteun zorgt voor de juiste hoeveelheid steun in de onderrug. Standaard geleverd met 10 jaar garantie.

  € 359,-

  Vergelijk
 • C02 Bureaustoel Met Netbespannen Rug

  De C02 bureaustoel heeft een fijne zachte zitting die in diepte verstelbaar is. Het gaas van de rugleuning geeft je extra ventilatie in warmere periodes van het jaar. Deze bureaustoel heeft 3D verstelbare armleggers.

  € 249,-

  Vergelijk
 • T2 Basic

  Deze budget bureaustoel voldoet aan de (N)EN-1335 richtlijn. Deze stoel heeft een zwart kunststof onderstel en is gestoffeerd met zeer slijtvaste zwarte bekleding.

  Voordeligste keuze

  € 209,-

  Vergelijk
 • One Balansstoel

  Deze bureaustoel heeft een dynamische zitting waardoor je de stoel in een actieve houding kan gebruiken. De rugleuning heeft een ergonomisch ronde rugleuning met vrije ruimte bij je schouders, waardoor je fijner rondom je werkplek kan kijken en bewegen.

  € 489,-

  Vergelijk
 • Two Balansstoel

  Dynamische zitten zorgt ervoor dat je je lichaam in balans moet houden. Dit is erg fijn wanneer je lange dagen achter je bureau doorbrengt. Draai de hendel om dit effect te stoppen en de stoel weer te gebruiken met een stabiele zitting.

  € 489,-

  Vergelijk
 • TT4 Bureaustoel

  Professionele ergonomische bureaustoel met een hoge rugleuning. Voorzien van DONATI mechaniek en (N)EN-1335 certificering. Deze stoel heeft een design onderstel in zwart kunststof of gepolijst aluminium. Gestoffeerd met zeer slijtvaste zwarte bekleding.

  € 319,-

  Vergelijk
 • Nul7

  Je zit gegarandeerd comfortabel op de Nul7 ergonomische bureaustoel. Voorzien van gestoffeerde rugleuning met verstelbare lendensteun, aluminium gepolijst onderstel en 4D verstelbare armleggers. Standaard geleverd met 10 jaar full-service garantie!

  € 359,-

  Vergelijk
 • Acht7 NPR

  De Acht7 NPR heeft een groter bereik in afstelmogelijkheden en is daardoor geschikt voor verschillende lichaamslengtes en gedurende een langere zitperiode. Standaard voorzien van zwart design onderstel.

  € 449,-

  Vergelijk
 • Altana

  Budget bureaustoel voorzien van gestoffeerde comfort zitting en in hoogte verstelbare rug. Voldoet aan de EN 1335 norm.

  € 299,-

  Vergelijk
Gebruik een ergonomische bureaustoel voor een gezonde houding.

Een ergonomische bureaustoel pas je compleet aan naar het lichaam. Hierdoor weet je zeker dat iedereen comfortabel en correct achter zijn bureau zit. Verbeter de zithouding van je werknemers en voorkom pijnlijke rug-, nek- of schouderklachten. Bij Staanofzitten.nl hebben we een breed aanbod van ergonomische bureaustoelen en is er voor elk budget een goed model.

NPR 1813 of (N)EN 1335

Je ziet het vast vaker voorbij komen, de normeringen NPR 1813 en (N)EN 1335. Wat wil dit nou eigenlijk zeggen?

 • NPR 1813 staat voor: Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 1813 ‘Ergonomie – Richtlijn voor kantoormeubelen en hun toepassing bij de inrichting van administratie ruimten en kantoren’
 • (N)EN 1335 staat voor: NEN-EN 1335-1 Kantoormeubelen - Kantoorstoelen - Deel 1: Afmetingen - Bepaling van de afmetingen

Zowel NPR 1813 en (N)EN 1335 schrijven voor in hoeverre een bureaustoel instelbaar moet zijn. De NPR normering is een Nederlandse normering en is meer toegespitst op de lengte van Nederlanders. Deze norm schrijft dan ook voor dat een bureaustoel een grotere instelbaarheid moet hebben. Zo dient de zithoogte tot maximaal 55cm versteld te kunnen worden, terwijl dit van de (N)EN maar tot 51cm hoeft.

Bureaustoelen die voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben evenveel comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en zijn voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 cm.

Voor flexplekken raden wij aan om NPR bureaustoelen te plaatsen omdat deze een groter bereik hebben en dus voor een breder publiek geschikt zijn. Wordt een bureaustoel maar door één persoon gebruikt, kijk dan eens naar onze EN bureaustoelen.

Ergonomische bureaustoel kopen

Creëer de ideale werkplek voor iedereen en investeer in ergonomische bureaustoelen. Kom gerust eens langs in onze showroom, zodat je de bureaustoelen in het echt kunt bekijken. Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)85 130 89 32 of stel eenvoudig je vraag via WhatsApp.

Wist je al dat wij ook refurbished bureaustoelen leveren? Dit zijn gebruikte stoelen die volledig zijn opgeknapt. Dit is een voordelig én duurzaam alternatief voor nieuwe bureaustoelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »