Terug

Van Kantoor Naar Je Thuiswerkplek

Van Kantoor Naar Je Thuiswerkplek

We werken tegenwoordig steeds vaker vanuit huis en daarom sleep je constant al je werkspullen mee. Zo moet je al gauw een volle tas meenemen aan apparatuur. Denk hierbij aan een laptop, oplader, toetsenbord en computermuis. Daarnaast zul je ook nog moeten zien te overleven, eten en drinken zijn daarom ook geen overbodige luxen. Als je regelmatig werkt aan een flexwerkplek heb je geen mogelijkheid om je persoonlijke werkspullen achter te laten. We helpen je daarom graag om de reis naar je werkplek zo simpel en effectief mogelijk te maken. De drie onderstaande producten hebben als doel het eenvoudig maken van het verzamelen van je werkspullen en deze op een simpele manier in en uit te laden.

 

1. Bento Toolbox/Laptopstandaard

Plaats je dagelijkse benodigdheden in de box en vervoer hem eenvoudig van je thuiswerkplek naar kantoor of flexwerkplek. Bij aankomst zet je de deksel op één van de vier hoogtes en plaats je je laptop op de houder. Doordat je het scherm van je laptop verhoogd verbeter je de ergonomische kijkhoek en zo kun je lichamelijke klachten als spierpijn in je rug, schouders of nek voorkomen. Let wel op dat het in dit geval ook handig is om een externe muis en toetsenbord te gebruiken.

Door het kleine formaat van de Bento Toolbox neem je hem eenvoudig mee in je fietstas of op de achterbank van je auto. De inhoud van de box heeft genoeg ruimte voor kleinere items zoals een notitieblok, externe harde schrijf en je lunch. Zo heb je altijd al je werk benodigdheden bij de hand en ben je voorzien van een ergonomische kijkhoek op elke locatie.

 

2. Winea Toolz Mykit Materiaalbox

Het is tegenwoordig vrij normaal om slechts een paar dagen op kantoor door te brengen en de rest van de week vanuit huis bezig te zijn met je werkzaamheden. Het is daarom ook belangrijk dat je één plek hebt om al je spullen te bewaren. Het is helemaal fijn als je deze plek ook eenvoudig kan vervoeren. Met deze gedachten is de materiaalbox van Winea ontstaan. Vergeleken met de bento toolbox heeft deze opbergbox meer ruimte voor opslag. Vervoer bijvoorbeeld naast al je benodigdheden voor op kantoor ook een laptop tot 14 inch. Daarnaast heb je veel aanpasbare mogelijkheden. Hij is namelijk uitbreidbaar met een vakkenverdeler en een handvat om je mobiliteit te verbeteren. Door gebruik te maken van de tafelverbinder hang je de mykit bijvoorbeeld eenvoudig onder je bureau of in je kast.

3. ActiCase

Wil je er zeker van zijn dat je werkartikelen onbeschadigd blijven tijdens het reizen dan is de acticase van actiforce een van de beste opties. Deze werk- /reiskoffers hebben de mogelijkheid om opgehangen te worden onder je bureau waardoor je je oude rolblok kan vervangen. Eind van de dag klap je hem weer dicht en rol je hem weer eenvoudig terug naar huis. Dit robuuste ontwerp is gemaakt van aluminium en is daarom Ideaal wanneer je reist met openbaar vervoer.

 

Opgeruimd bureaublad

Wil je gedurende de werkdag ook je bureau opgeruimd houden? Bekijk dan onze blog die je tips geeft over hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Conclusie 

Deze drie producten hebben elk hun eigen kenmerk en formaat. Het kleine formaat opbergbox met laptop standaard, een middelgrote box met vele aanpasbare onderdelen of een travelcase met de mogelijkheid om hem onder je bureau op te hangen. Zo is er voor iedereen een geschikte reiskit te vinden.

Bekijk al onze opbergmogelijkheden

 

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »