Terug

Channable

Channable

Channable is een jong dynamisch bedrijf in de binnenstad van Utrecht. In verschillende fases hebben wij voor Channable ruim 100 werkplekken ingericht. Als klant is Channable sterk betrokken bij de inrichting. Staanofzitten.nl heeft het volledige meubilair verzorgd, bestaande uit zit-sta bureaus, duo-bureaus en ergonomische bureaustoelen. Hierbij is per ruimte gekeken welke bureauframes het best geschikt zijn. Door slim gebruik te maken van verschillende formaten bureaubladen, zijn er voldoende werkplekken gecreëerd binnen de beschikbare ruimte. Waar mogelijk is bestaand meubilair hergebruikt of heeft deze een nieuwe bestemming gekregen.

"Goede producten, geweldige service en altijd bereikbaar. Ook wordt er meegedacht en vrijblijvend advies uitgebracht."
-
Susan de Haas (Office Manager bij Channable)

 

De rode draad: "wij willen absoluut geen corporate uitstraling hebben". Zo werd de customer support afdeling omgedoopt tot de "support jungle" en is er zo veel mogelijk groen in het hele kantoor toegevoegd.

Nieuwe kantoorinrichting met zit-sta bureausNieuwe kantoorinrichting met zit-sta bureaus

Met een groeiend aantal medewerkers zijn er inmiddels meerdere vergaderruimtes opgeofferd om plek te maken voor nieuwe werkplekken. In de resterende overlegruimtes zijn vergadertafels met massieve bamboe topbladen geplaatst. Deze stevige tafels geven een huiselijke sfeer.

Bamboe topbladen zijn een klimaatpositief product. Deze nemen meer CO2 op dan dat er vrijkomt bij de productie en het transport.Vergadertafels met een bamboe topblad geven een huiselijke sfeer.

 

Toegepaste producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »