Terug

Dina verkoopt

Dina verkoopt

Bij Dina verkoopt kun je terecht wanneer je van je huidig woning af wilt of juist op zoek bent naar een nieuwe woning. Dit regelt het team achter de schermen allemaal vanuit hun knusse werkruimte in Utrecht.

Wanneer je binnenkomt bij het kantoor van Dina verkoopt voelt het bijna alsof je iemands woonkamer binnenloopt. Een huiselijke sfeer met een zee van takken en bladeren die door de ramen schemeren. Natuurlijk wilden ze deze rustige uitstraling behouden hebben wij hierop ingespeeld. Om de medewerkers comfortabel de dag door te helpen maken ze nu gebruik van zwarte Ergo-Pro zit-sta bureaus. Dit frame in combinatie met het bureaublad in Halifax Cognac Eiken geeft de ruimte een ontzettende warme sfeer. Tijdens een overleg of welverdiende pauze kunnen de medewerkers zitten op Pearl Velvet Barkrukken. Deze robuuste krukken met stevige rugleuning en hoge zitting sluiten perfect aan op de bijpassende bartafel.

 

 

"Heel erg goed geholpen door Michael van Staanofzitten.nl!

Hij onderscheidt zich door werk op maat te leveren, goed te luisteren naar de wensen van de klant en persoonlijk contact.

Michael neemt alles voor je uit handen. Zowel bij het maken van de keuzes als het letterlijk in elkaar zetten van de producten. Hij denkt ook echt met je mee, een voorbeeld: Wij kregen al nieuwe medewerkers maar de specifieke bureau's die we hadden uitgekozen waren niet meteen leverbaar. Hij zorgde voor tijdelijke leenbureau's.

Daarnaast is Michael een fijn persoon om mee samen te werken, hij is oprecht geïnteresseerd in wat je doet en zorgt dat je begrijpt hoe alles werkt voor hij weggaat.

Echt een aanrader!"

-
 (Dina Heule - Dina verkoopt in Utrecht)

 

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Toegepaste producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »