Terug

Venstershop

Venstershop

Het gezellige team van Venstershop.nl heeft een nieuwe werkplaats en kantoor in het prachtige Soesterberg en dit hebben ze gevierd met enkele nieuwe kantoormeubelen. Dat was voor Staanofzitten.nl dus een thuiswedstrijd!

Bij het samenstellen van deze meubelen hebben we rekening gehouden dat er effectief gewerkt kan worden. Er is gekozen voor de robuuste Ergo-Rise zit-sta bureaus. Deze bureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en daarom een perfecte keuze om het team actief te houden. Onder elk zit- / stabureau vind je een Ergo-Rolblok, zo kunnen de werknemers hun persoonlijke en werk spullen opbergen wanneer ze bijvoorbeeld voor een klus weg moeten. Een goede stoel is ook niet onbelangrijk voor hardwerkende mensen. Bij elke werkplek staat een Nul6 ergonomische bureaustoel. Deze stoelen voldoen aan de Europese norm van ergonomie en zitten door de gestoffeerde zitting erg fijn.

Wie doet wat en waar ga je heen? Begin van de dag komt het team bijeen voor een koffie en nemen ze gezamenlijk de dag door aan een vergadertafel geschikt voor 8 personen. De vergaderstoelen hebben een mesh rugleuning waardoor de lichte ruimte niet geblokkeerd wordt door de zwarte stoelen. Tot slot hebben we 4 roldeurkasten geplaatst zodat er voldoende opbergruimte is voor technische tekeningen en overige administratie.

 

 

"Mooie producten voor een eerlijke prijs!''

We hebben voor onze nieuwe locatie in Soesterberg diverse producten gekocht bij staanofzitten.nl. Deze producten bestaan uit tafels, stoelen, bureaus, bureaustoelen en kasten. Het team van staanofzitten.nl heeft alle producten netjes op hun plek neergezet en geinstaleerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kantoor artiekelen. Bedankt voor de service en levering!

-
 (Ronald van der Linden - Venstershop.nl in Soesterberg)

 

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Toegepaste producten

  •  
Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »