Terug

Gebruik een documenthouder om je papier in lijn van je scherm te brengen

Werk je regelmatig met papieren documenten? Gebruik dan een documenthouder en leg deze in lijn met je beeldscherm. Dit creëert één functioneel werkvlak en korte kijkafstanden tussen document, beeldscherm en toetsenbord waardoor je productiviteit toeneemt.

Filters

 • Bento Ergonomische Toolbox/Laptopstandaard

  De Bento Toolbox biedt ergonomische hulp bij het verhogen van je documenten of het scherm van je laptop. Verzamel je werkspullen zoals een pen, schaar of een apparaat tot 12 inch in het opberggedeelte van dit product en vervoer het van kantoor naar huis.

  € 81,-

  Vergelijk
 • FlexDoc Circulair

  Deze documenthouder is in hoogte verstelbaar van 8 tot 12cm. De FlexDoc Circulair is gemaakt van 60% gerecyled materiaal en is 100% circulair. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen.

  € 60,-

  Vergelijk
 • Dataflex Brede Documenthouder

  De extra brede documenthouder van Filex heeft genoeg ruimte voor meerdere documenten en is in 6 stappen in hoek verstelbaar. Een documenthouder zorgt voor een opgeruimd bureaublad en een ergonomische kijkhoek.

  € 65,-

  Vergelijk
 • Q-doc 515 Circulair

  Deze documenthouder is in hoogte verstelbaar van 9,5 tot 15cm. De Q-doc 515 Circulair is gemaakt van 60% gerecyled materiaal en is 100% circulair. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen.

  € 79,-

  Vergelijk
 • Q-doc 100 Circulair

  Deze documenthouder heeft een vaste hoogte van 9,5cm. De Q-doc 100 Circulair is gemaakt van 60% gerecyled materiaal en is 100% circulair. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen.

  € 55,-

  Vergelijk
Gebruik een documenthouder om je papier in lijn van je scherm te brengen

Waarom kiezen voor een documenthouder?

Een documenthouder plaats je onder je beeldscherm op je bureau. Deze zet je neer zodat je niet continue volledig omlaag hoeft te kijken naar een horizontaal vlak óf opzij wanneer je documenten naast je neerlegt. Omdat je de documenten op één lijn met je ogen legt, zal het makkelijker zijn om deze te lezen en worden je ogen minder belast. Daarnaast hoef je je nek minder te strekken, wat helpt om nekklachten te voorkomen. Onze modellen bieden je de mogelijkheid om het product in verschillende hoogtes te verstellen.

Wat zijn de voordelen van een documenthouder?

 1. Het document ligt op onder je scherm. Zodat je niet continue opzij hoeft te kijken.
 2. Standaard één plek waar je al je documenten geordend hebt liggen. 
 3. Voorkom nekklachten doordat je nek minder hoeft te strekken.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten vergelijken

Hide compare box
Staanofzitten.nl 9.4 / 10 - 191 Reviews @ Kiyoh
Wij zouden graag cookies opslaan om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »